Sobre nosaltres

Sobre nosotros
Cafeteria KTA'S Coctelería
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Després de la meva trajectòria professional havent treballat en hotels de 5 estels, coctelerías de prestigi a Barcelona i fora d'Espanya, i participat en reconeguts concursos internacionals, crec que tenim l'obligació d'oferir els nostres coneixements a un públic que li agrada donar un toc personal i exclusiu a les seves festes privades i a cáterings en general oferint una gamma de còctels no solament amb alcohol sinó també digestius. Aperitius sense alcohol per al delit dels seus convidats.

Us  presentem el nostre nou projecte: Cafeteria KTA'S Coctelería.
CAFETERIA KTA'S COCTELERIA, situat al Prat de Llobregat, en ple centre de la ciutat: c/ Frederic Soler 25, local.

En Kta's podreis prendre des d'un confortable cafè en el desdejuni, acompanyant-ho d'una mica de picar, fins a un bon gin tónic a qualsevol hora del dia o un agradable còctel.

Podreis gaudir d'un ambient acollidor i tranquil , amb música ambiental jazz, blues, bosanova, chill-out...

Tenim  esdeveniments especials, com a música en directe, monòlegs... que anunciem  en el nostre newsletter i xarxes socials.

També podreis gaudir de tastos privats per a mínim 6 persones   i màxim 12 persones(  gin tónics, còctels,cerveses...)

Us esperem, veuen i gaudeix. 
 
 
Xavi Sarsanedas
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Cocteleventos amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: c/ Frederic Soler 25, local, El prat de Llobregat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de Cocteleventos.
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de Cocteleventos.

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: xavi@cocteleventos.com.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat